Blazina VIIT za vadbo - joga blazina

99,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 99,99 €

Varna, ne drseča, mehka, zračna, elastična, prijazna okolju, naravna guma, visoka kvaliteta…

Blazina VIIT za vadbo - joga blazina

99,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 99,99 €Barva

V košarico
  Seznam želja

Opis

PAKET VKLJUČUJE
 • blazino za vadbo
VELIKOST

183 x 68 x 0,5 cm

TEŽA

3,1 kg

BARVA
 • Siva - s pisanimi kačicami
 • Roza - z roza kačicami
 • Siva - s sivimi kačicami
MATERIAL
 • 100 % naravna guma – kavčuk. Kavčuk pridobivajo iz rastlin in je okolju prijazen, biorazgradljiv z odličnimi elastičnimi značilnostmi.
  POZOR: Če imate alergijo na lateks, blazina ni primerna za vas!
 • PU umetno usnje – poliuretan je okolju prijaznejši kot večina drugih umetnih mas. Ne vsebuje PVC-ja, ne vsebuje kemikalij, ki bi vplivale na endokrini in hormonski sistem, ter ne prispeva k spreminjanju PH v tleh in vodi.

Uporaba


VARNA

Blazina je iz materialov, ki trenutno veljajo za najbolj varne materiale in zagotavljajo dober oprijem na različnih tleh. Gumijasta plast zagotavlja stabilnost blazine, ki se tudi ob sunkih ali naprednejših položajih joge ne premika.

PU je znan po odlični zmogljivosti maksimalnega oprijema, ki preprečuje drsenje rok in nog na podlogi, ne glede na to, ali se med vadbo zelo potite. Zračne luknjice na površini PU hitro absorbirajo znoj.

KVALITETEN MATERIAL

Blazina je prijetna, mehka na otip, ima dobro elastičnost, upogljivost in je hkrati močna ter trpežna. Pri večini blazin, ko jih raztegnemo, se konci zvijajo. Blazina VIIT obstane na mestu, ko jo razgrnemo. Tudi, ko jo zavijemo v rolo je ni potrebno povezovati z elastiko ali trakom, saj ostane zavita tudi brez tega.

PRAKTIČNA

Vadbena podloga idealna za treninge VIIT in vse ostale aktivnosti. Vsestranska podloga za pilates v telovadnici, raztezanje v parku, jogo na plaži ali samo posedanje v dnevni sobi.

Vzdrževanje

Blazino po uporabi obrišite z vlažno in mehko krpo. Priporočljivo je, da jo občasno temeljito očistite, predvsem, če se med vadbo zelo močno potite. To naredite tako, da v mlačno vodo dodate žličko nežnega čistila, dobro vse skupaj premešajte in to nanesete po celi površini blazine. Nato s suho in dobro vpojno brisačko popivnate tekočino in pustite, da se blazina na zraku posuši.

POMEMBNO
 • Blazine ne čistimo s krtačkami ali drugimi grobimi pripomočki.
 • Prav tako pri čiščenju ne smemo uporabljati čistila z alkoholom.
 • Pazite, da blazina ni v kontaktu z olji. Predvsem bodite pozorni na olja in mastne kreme za telo. PU je material, ki posrka olje in na blazini bo ostal madež.
 • Obutev z grobim podplatom lahko blazino poškoduje.
Deli na