Izboljšajte svojo uporabniško izkušnjo z nami

V primeru, da ne najdete odgovora na tej strani nam vedno lahko pišete z uporabo Kontaktnega obrazca

VIIT Online navodila
Tehnična pomoč

Uporaba spletnega portala

Nekaj pogostih vprašanj in odgovorov si lahko preberete spodaj

VIIT online

VIIT Online

Uporaba Online treningov

Preberi več

Pogosta vprašanja in odgovori

Nekaj najbolj pogostih vprašanj

Registracija in prijava
Je registracija obvezna

Registracija za brskanje po našem spletnem portalu ni obvezna. Vendar imate kot neregistrirani obiskovalec omejene možnosti uporabe portala.
Za uporabo nekaterih oddelkov pa se morate registrirati.
Prav tako je obvezna registracija za uporabo VIIT online treningov.

Kako se registriram

Na strani za prijavo imate tudi povezavo za registracijo, če želite registrirati nov uporabniški račun. Klik na to povezavo vas preusmeri na obrazec, v katerega vnesete podatke.

Po oddaji obrazca boste na vneseni e-mail naslov prejeli navodila za aktiviranje registriranega uporabniškega računa.

Ob poskusu registracije mi sistem vrne sporočilo, da je e-mail naslov že v bazi.

V tem primeru je e-mail naslov, ki ga želite uporabiti za registracijo že registriran. To pomeni, da je nekdo ta e-mail naslov že uporabil za registracijo.

Kako se prijavim z uporabniškim računom?

Za prijavo v meniju izberite gumb Prijava. To vas preusmeri na stran, kjer vnesete e-mail naslov in geslo.

Ob prijavi mi sistem vrne napako, da podatki za prijavo niso pravilni.

To se lahko zgodi, kadar ste uporabniški račun registrirali, niste pa ga aktivirali. Ob registraciji ste na vneseni e-mail naslov prejeli sporočilo z navodili za aktiviranje uporabniškega računa.

Možno je tudi, da se poskušate prijaviti s skupinskim uporabniškim računom na obrazcu za osebne uporabniške račune. Na strani za prijavo imate dva zavihka. Prijava za posameznike in prijava za podjetja.

Prijava za posameznike je za osebne uporabniške račune. Tukaj se prijavite z e-mail naslovom in geslom.

Prijava za podjetja je za skupinske uporabniške račune. Prijavite se z uporabniškim imenom in geslom, ki ste ju prejeli.

Registriral/a sem se, a se ne morem prijaviti

Po vnosu podatkov, ki so potrebni za registracijo uporabniškega računa, vam sistem pošlje e-mail sporočilo na e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji. V tem sporočilu so navodila za aktiviranje uporabniškega računa. Dokler ne izvedete aktivacije, je uporabniški račun neaktiven.

Pozabil/a sem geslo za prijavo.

V primeru pozabljenega gesla kliknite na povezavo izgubljeno geslo. Na tej strani izberite ponastavitev gesla, vnesite e-mail naslov, ki ste ga vnesli ob registraciji in na ta e-mail naslov boste prejeli navodila za ponastavitev gesla.

Za skupinske uporabniške račune ponastavitev gesla ni možna. V tem primeru se boste morali obrniti na osebo, ki vam je dala uporabniško ime in geslo.

Sistem mi javi, da je nekdo z mojim uporabniškim imenom že prijavljen.

Kadar vam ob poskusu prijave sistem vrne obvestilo “S tem uporabniškim imenom je nekdo že prijavljen” to pomeni, da ste v sistem prijavljeni na drugi napravi ali na isti napravi v drugem brskalniku.

Na Online treninge ste lahko s svojim uporabniškim imenom istočasno lahko prijavljeni le enkrat. Samo na eni napravi oziroma v enem brskalniku na isti napravi. Po zaključku uporabe Online treningov se vedno odjavite iz sistema.

Kadar nimate več dostopa do naprave, na kateri ste se nazadnje prijavili, boste morali počakati določen čas, da vas sistem samodejno odjavi. To lahko traja nekaj ur.

To blokado istočasne prijave z enim uporabniškim imenom smo uvedli zaradi preprečevanja zlorab gledanja treningov.

Nakupovanje
Kako kupim naročnino?

Pred izvršitvijo nakupa morate biti registrirani uporabnik in biti morate prijavljeni v sistem. Ko izberete želeno naročnino, kliknite gumb Nakup. Preusmerjeni ste na stran, kjer si izberete želeni način plačila.

Trenutno je možno plačati s sistemom PayPal oziroma s kreditno kartico. Za obe vrsti načina plačila si izberete PayPal. V naslednjem koraku boste imeli možnost izbire, da plačate s svojim PayPal računom ali pa z vnosom kreditne kartice. Za PayPal kliknete na gumb PayPal, za kreditno kartico pa na ikone kreditnih kartic.

Pri paketu naročnine mi piše, da ne je ne morem kupiti.

Kadar ste prijavljeni s skupinskim uporabniškim računom, na primer uporabniškim imenom, ki ste ga prejeli v podjetju, nakupa ne morete izvesti. Nakup lahko opravite samo, kadar ste prijavljeni z osebnim uporabniškim računom.

Kdaj mi naročnina začne veljati?

Naročnina vam začne veljati tako po uspešnem plačilu.

Uporaba online treningov
Pri gledanju treninga v živo se video ali zvok zatika.

Procesiranje video posnetkov računalnik zelo obremeni. Priporočamo, da treninge gledate na najboljšem oziroma najnovejšem računalniku, do katerega lahko dostopate.

Prav tako na kvaliteto videa vpliva tudi vaša povezava na internet. Kadar je le možno vam, svetujemo, da ste na splet priključeni preko kabla in ne preko brezžičnega omrežja.